Vi gør livet nemmere
for udlejere & lejere

Med over 21.000 udlejere, er Rentdesk i dag en af de største digitale
administrationssystemer til boligudlejning i Danmark.

Rentdesk i medierne
Børsen
EjendomsWatch
Finans

Sig farvel til dyre, besværlige & fragmenterede udlejningsværktøjer

Vores mission er at skabe og tilgængeliggøre brugervenlige
& intelligente udlejningsværktøjer for alle.

Udlej smartere

Udlej smartere

Rentdesk er et økosystem af kraftfulde udlejningsværktøjer. Benyt enten dele af Rentdesk efter behov, eller udnyt hele økosystemet af intelligente værktøjer, for at gøre din udlejning endnu smartere.

Spar tid, besvær & penge

Spar tid, besvær & penge

Vi går ind for at smarte udlejningsteknologier, skal være tilgængelig for alle størrelser af boligudlejere. Derfor finder du ingen uigennemskuelige prisstrukturer eller dyre opstartsomkostninger hos os.

Brugervenlige værktøjer

Brugervenlige værktøjer

Kræfterne bag Rentdesk har samlet set over 20 års erfaring med digitalisering af arbejdsprocesser. Alt sammen med en fundamental overbevisning om en brugercentreret tilgang til løsningerne.

Rentdesk founders

 

Vi fusionerer data, teknologi og design for at give udlejere det udlejningsværktøj som de mangler og fortjener.

Peter H. Lange & Niklas Mathiesen
Co-Founders @ Rentdesk

Historien bag

Rentdesk (før Rently) blev stiftet i 2018 af Niklas Mathiesen og Peter H. Lange, med en fælles vision om at gøre udlejningsprocesser smartere, mere effektive og tilgængelige for alle størrelser af boligudlejere – Alt sammen med brugercentreret design og funktionalitet som primær drivkraft. Dette startede med to primære produkter; digitale lejekontrakter og screening af ansøgere.

Efter en række tilpasninger, opdateringer og positiv feedback fra vores brugere, fortsætter rejsen nu løbende med at udvide Rentdesk til at bistå udlejere som et komplet økosystem af kraftfulde udlejningsværktøjer, der dækker hele udlejningsrejsen.

Bygning

Vores investorer
& bagland

Udover vores passionerede interne team, kan en stor del af æren for Rentdesk også tilskrives et erfarent, inspirerende og stærkt bagland.

M+ Investerede og indtrådte i ejerkredsen af Rentdesk i marts 2022, på baggrund af en fælles passion, vision og værdigrundlag, for fremtidens udlejningsadministration. M+ er en stærk koncern, som blev grundlagt helt tilbage i 1985 under navnet Ejendomsselskabet CASA. Siden dengang har de beskæftiget sig med udvikling af ejendomme. Byggeri ligger i deres DNA, og investeringen i ejendomme fulgte i naturlig forlængelse af det. M+ er vokset meget i takt med deres aktiviteter gennem årene. I dag vedligeholder og udvikler de en stor portefølje af attraktive ejendomme og investeringer.

I april 2019 investerede Innovationsfonden et større beløb i Rentdesk, i form af deres InnoBooster. Her yder de bidrag til nøje udvalgte virksomheder, med innovative produkter, der besidder stort potentiale.

Proptech Denmark
PropTech Denmark Badge
Rentdesk PropTech Badge

Founding Member
Proptech Denmark

Rentdesk var med fra starten som Founding Member i brancheorganisationen, PropTech Denmark, der hjælper med at accellere teknologisk udvikling og digital transformation indenfor ejendomsbranchen.